Combitech Oy myy SIEM- ja SOC-liiketoimintansa Insta DefSecille.

Insta DefSec Oy ja Combitech Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Combitechin Suomen kyberturvallisuuden valvontaan ja reagointiin liittyvä SOC- ja SIEM –liiketoiminta, asiakkuudet ja palvelua tuottavat asiantuntijat siirtyvät Installe. Liiketoiminta integroidaan osaksi Instan kyberpalvelukeskusta ja loppuasiakkaiden palvelut säilyvät ennallaan. Asiakkailta on saatu hyväksyntä järjestelylle. Liiketoimintakauppa astuu voimaan 1.9.2021.

”Uskomme että järjestely Instan kanssa on erinomainen ratkaisu ja takaa asiakkaiden tarvitsemien palvelujen saatavuuden ja kehittymisen myös tulevaisuudessa ”, toteaa Combitech Oy:n toimitusjohtaja Timo Rantala.

Installa on yli 30 vuoden kokemus kyber- ja tietoturvaratkaisujen toimittajana ja SOC-palveluita Instan kyberpalvelukeskus on tuottanut vuodesta 2016 saakka. Security Operations Center (SOC) tuottaa organisaatioille kyberuhkien valvontaa, uhkien seurantaa sekä tietoturvapoikkeamien hallintaa palveluna.

”Tällä järjestelyllä vahvistamme asemaamme kyberturvan keskeisenä palvelutoimittajana Suomessa. Toivotamme Combitechiltä Installe siirtyvät asiakkaat ja henkilökunnan lämpimästi tervetulleeksi.”, toteaa Instan liiketoimintajohtaja Marko Hautakangas. Combitechin asiantuntijat siirtyvät vanhoina työntekijöinä Instan palvelukseen ja toiminta siirtyy Instan kyberpalvelukeskukseen Sarankulman tiloihin Tampereella.

”Olemme tyytyväisiä järjestelyihin ja käytyihin keskusteluihin Combitechin kanssa. Yhteisen sävelen löytäminen oli helppoa koska yritykset tuntevat toisensa jo pitkältä ajalta.”, kertoo Instan toimitusjohtaja Henry Nieminen

Yhteystiedot:

Insta Group Oy, toimitusjohtaja Henry Nieminen, henry.nieminen(at)insta.fi, 040 827 9622

Combitech Oy, toimitusjohtaja Timo Rantala, timo.rantala(at)combitech.com, 040 7380 755

Insta on luotettu, vahvojen arvojen suomalainen perheyritys ja kumppani älykkään teollisuuden, puolustuksen, ja kyberturvallisuuden asiakkailleen. Yhdistämällä huippuosaaminen ja älykäs teknologia kehitämme asiakkaidemme suorituskykyä ja tuloksellisuutta yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Meihin on lupa luottaa. www.insta.fi

Combitech on pohjoismainen tekniseen konsultointiin erikoistunut yritys, jolla on yli 2100 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä turvallisuuden ja puolustuksen erikoisosaamiseen. Tuloksena on räätälöityjä ja kestäviä ratkaisuja vaativien kotimaisesti tai kansainvälisesti toimivien asiakkaiden tarpeisiin. Combitechin asiakkaita pohjoismaissa ovat pääasiassa puolustusvoimat, -teollisuus, yritykset ja julkinen sektori. Suomessa asiantuntijamme työskentelevät päivittäin taatakseen puolustus- ja turvallisuusalan asiakkaidemme kriittisten ratkaisujen korkean käytettävyyden.