Combitech PADDY

Onnistuneet sotilasoperaatiot ja saumaton yhteistyö modernissa toimintaympäristössä vaatii organisaatioilta yhtenäistä ja standardien mukaista viestintää, jonka toimiminen voi olla keskeinen kysymys onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Combitech PADDY sanomaeditorin avulla varmistat, että sanomasi ovat standardien mukaisia ja että kriittiset kommunikaatiosi eivät hidastu virheiden vuoksi. Yksinkertainen käyttökokemus ja helposti ymmärrettävä käyttöapu tekevät Combitech PADDY:sta loistavan ratkaisun sanomiesi muokkaamiseen ja tulkkaamiseen.

Standardeja noudattavia sanomia helposti

Combitech PADDY on ADatP-3 muotoisten sotilassanomien (MTF) jäsentelyyn ja editointiin luotu sanomaeditori, jonka avulla järjestelmän käyttäjät pystyvät helposti luomaan sotilasstandardit täyttäviä sanomia, sekä myös tulkitsemaan vastaanottamiaan sanomia. Järjestelmä tukee lukuisia eri sanomakatalogeja ja näin mahdollistaa sujuvan viestinnän, niin kansallisille, kuin kansainvälisille sidosryhmille. Combitech PADDY tukee mm. seuraavia katalogeja: BL11, BL 12.2, BL13.1, BL14, APP-11D ja järjestelmä on myös laajennettavissa kansallisiin sotilassanomaformaatteihin. Lisäksi järjestelmä tukee NVG-formaattia, joten se voidaan integroida johtamisjärjestelmän näyttämään karttakuvaan viestien visualisoimiseksi.

Virheetöntä viestintää

Combitech PADDY:n yksinkertaisen käyttökokemuksen ansiosta avulla käyttäjät pystyvät keskittymään sanomien välittämisessä vain olennaiseen. Järjestelmä lataa valitsemallesi sanomalle valmiin lomakkeen, josta käyttäjän on helppo tunnistaa pakolliset kentät ja muut viestille keskeiset elementit. Hyvin jäsennelty muokkausnäkymä, sisällysluettelo sekä hakutoiminto nopeuttavat operaattorin toimintaa ja tekevät sanomien koostamisesta vaivatonta. Lisäksi Combitech PADDY tekee jatkuvaa validointia käyttäjän laatiessa sanomia ja ilmaisee mahdolliset virheet välittömästi ja helposti huomattavissa olevin keinoin. Järjestelmästä löytyy myös käyttöapuna tiettyihin kenttiin automaattinen korjaustoiminto, erilaisia sanomien muotoilua helpottavia automaatiosääntöjä ja muodostettujen viestien esikatselunäkymä. 

Kaksi helposti integroitavaa versiota

Tarjoamme Combitech PADDY:a asiakkaillemme kahdessa eri versiossa. Järjestelmästä on saatavilla sekä kiinteä ohjelmisto, että myös Web-pohjainen WebPADDY. Molemmat versiot tarjoavat rajapinnan, jonka avulla ne voidaan integroida osaksi viestintä- (MMHS) ja johtamisjärjestelmiä (C2), mutta tarjoavat myös mahdollisuuden käyttöön itsenäisenä järjestelmänä. Järjestelmä on toiminnoiltaan ja käyttäjäkokemukseltaan yhtenäinen molemmissa versioissa. Combitech PADDY:a voidaan hyödyntää puolustusalalla, mutta myös niissä organisaatioissa, jotka toimivat ja viestivät puolustusalan organisaatioiden kanssa sotilassanomia hyödyntäen.

Ominaisuudet

  • Integroitava Java Swing/Java FX - komponentti
  • Voidaan myös käyttää itsenäisenä sovelluksena
  • Tukee Nato FORMETS vaatimuksia, SN/SL-säännöt mukaan lukien
  • Tukee Nato ADatP-3 skeemoja
  • Sanomia voi muotoilla raakatekstimuodossa, kuin myös rakenteellisessa näkymässä
  • Syntaksivirheiden automaattinen korjaus
  • Konfiguroitavat varoitukset
  • Tukee GIS-järjestelmien kanssa toimimista

Kiinnostuitko?

Kaipaatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä alla olevasta napista.

Lue lisää