Combitech SnipeIT

Combitech SnipeIT on edistyksellinen, neuroverkkoja hyödyntävä tietojärjestelmä, joka nopeuttaa koulutustapahtumia. Combitech SnipeIT optimoi ampumakoulutustapahtumien ajankäyttöä keräämällä ammuntojen tulokset digitaalisesti sekä tarjoamalla rajapinnan, jonka avulla tulokset ja ammuntaan liittyvä informaatio siirretään tietojärjestelmiin. Käytön aikana järjestelmän neuroverkko kehittyy jokaisen, automaattisesti tunnistetun, osuman myötä.  

Tulosten kerääminen on helppoa ja nopeaa Combitech SnipeIT:n avulla. Järjestelmän käyttöalustaksi soveltuu esimerkiksi tablet-tietokone, jolloin tulokset voidaan kerätä ottamalla kameralla kuva ampumataulusta.

Combitech SnipeIT soveltuu sekä Puolustusvoimien, että myös muiden ampumakoulusta toteuttavien organisaatioiden käytettäväksi.

Optimoi koulutustapahtuman ajankäytön

Ampumakoulutustapahtumassa on vaiheita, joidenka ajankestoa on lähes mahdotonta määrittää. Combitech SnipeIT:n avulla tulosten tulkitseminen ja kirjaaminen voidaan kuitenkin toteuttaa huomattavasti perinteistä nopeammin. Säästynyt aika voidaan puolestaan käyttää niin yksilöllisen palautteen antamiseen kuin myös mahdollisien toistojen lisäämisen.

Combitech SnipeIT:n avulla koulutusryhmät ja tapahtumat voidaan luoda jo koulutuskauden alussa, jolloin itse ampumakoulutustapahtumaa varten tarvitsee ainoastaan valita toteutettavat ammunnat ja ampuva joukko. Järjestelmään liitetty ampumakoulutusohjelmisto tukee kouluttajia koulutustapahtumien johtamisessa, tarjoamalla informaatiota ammuntojen tavoitteista, patruunoiden määristä ja ammuntojen kuluista.

Ampumakoulutustapahtuman jälkeen ampumatarvikkeiden kulutus, niiden ympäristövaikutus sekä yksilölliset ja joukkokohtaiset tulokset kuin myös olosuhdetiedot voidaan tallentaa muihin tietojärjestelmiin Combitech SnipeIT:ssa olevien rajapintojen avulla. Tämä osaltaan vähentää merkittävästi koulutustapahtuman jälkeistä hallinnollista työtä, alentaen samalla manuaalisesta työstä johtuvien kirjausvirheiden todennäköisyyttä.

Vastaa eri organisaatiotasojen tarpeisiin

Combitech SnipeIT:n avulla koulutusta ohjaavan organisaation on mahdollista määrittää koulutuksessa käytettävien ampumatarvikkeiden kiintiöt koulutusyksiköistä aina yksilötasolle saakka. Jokainen järjestelmään kirjattu ampumakoulutustapahtuma vähentää kiintiötä, tarjoten koulutuksen suunnittelun tueksi automaattisesti tuotetun resurssitilannekuvan. Tämän lisäksi kiintiöt myös mahdollistavat reaaliaikaisen tilannekuvan saamisen varastojen ampumatarviketilanteesta.

Combitech SnipeIT tarjoaa koulutettavalle mahdollisuuden seurata omaa kehittymistään, viemällä yksilölliset tulokset koulutettavan saatavilla olevaan tietojärjestelmään.

Resurssitehokas koulutus

Simulaattoreilla ja ampumaradoilla toteutettavien ampumakoulutustapahtumien yksilölliset tulokset sekä ammutut laukaukset muodostavat realistisen tilannekuva koulutuksen kehittämiselle. Combitech SnipeIT mahdollistaa simulaattoriavuisteisen ja live-koulutustapahtuman optimaalisen suhteen analysoimisen automaattisesti. Analyysit ja niihin pohjautuvat johtopäätökset auttavat koulutukseen kohdennettavien resurssien optimoimisessa.

Combitech SnipeIT:n avulla koulutettaville hyvä ampumataito kustannus- ja resurssitehokkaasti

Ominaisuudet

  • Nopeuttaa koulutustapahtumia
  • Digitalisoi ammuntojen tuloksien keräämisen
  • Vie tiedon muihin järjestelmiin rajapintojen avulla
  • Tukee resurssien allokoimista
  • Vähentää hallinnollisia töitä ja kirjausvirheitä
  • Seuraa koulutettavien kehittymistä

Kiinnostuitko?

Kaipaatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä alla olevasta napista.

Lue lisää