Java-ohjelmistokehittäjä

Etsitkö työtä, jolla on merkitystä? Oletko motivoitunut ja innostunut ohjelmistokehittäjä?

Etsimme sinua osaksi ketterää ja osaavaa tiimiämme, tule kehittämään kanssamme puolustuksen ja puolustusteollisuuden asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja järjestelmiä.

Tehtävä edellyttää sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta, olio-ohjelmointiosaamista sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Käyttämiämme tekniikoita ovat mm. JavaFX, REST, Spring ja OSGi.

Eduksi katsomme, jos sinulla on työkokemusta, mutta paljon tärkeämpää on kiinnostus ohjelmointiin esimerkiksi oman harrastuneisuuden tai projektien kautta.

Tarjoamme sinulle työpaikan, josta löytyy kiinnostavia tehtäviä, mukava työyhteisö, ammattitaitoiset työkaverit sekä mahdollisuus oman osaamisesi kehittämiseen.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, mutta soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa olevalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja voit työskennellä joko Tampereen tai Jyväskylän toimipisteessä.

Työyhteisössämme korostuu oma-aloitteisuus, halua oppia uutta sekä kyky kantaa vastuuta. Positiivinen ja reipas asenteesi elämään ja työntekoon vaikuttavat koko työyhteisön tekemiseen ja ilmapiiriin.

Lisätiedot ja hakeminen

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen. Lisätietoja voit kysyä tuotantojohtaja Päivi Wiikiltä.

Combitech Oy on puolustus-, turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmisto- ja turvallisuusratkaisuja, turvallisuuskonsultointia, tietoliikenne- ja järjestelmäratkaisuja sekä järjestelmäintegraatioita. Combitech Oy on osa Saab-turvallisuuskonsernia (www.saab.com).