Projektin hallinta

Valmistelu- ja rakennusvaiheen asiantuntemus


Projektien oikea-aikaisuus on tärkeää. Tunnistetut tarpeet ja valitut ratkaisut pitää saada käyttöön nopeasti ja sovitussa aikataulussa, mieluummin pienempiä kokonaisuuksia useammin.

Projektiosaamisessamme yhdistyy luotettavuus, laatu ja asiakasläheisyys. Olemme tukenasi projektien valmisteluvaiheesta aina rakennusvaiheeseen ja käyttöönottoon saakka. Projektinhallinnan asiantuntijoillamme on monimuotoinen kokemus erilaisista ekosysteemeistä, jonka avulla he pystyvät hallinnoimaan laajoja kokonaisuuksia ja tuottamaan lisäarvoa projektillesi.

Combitechiin on voinut aina luottaa, asia menee kerralla perille. Projekteille tunnusomaista on aikataulujen pitävyys ja toimitusvarmuus.
Asiakaspalaute

Ketterillä menetelmillä tarpeita vastaavat ratkaisut

Projektinhallinnan johtajamme ja tekijämme hyödyntävät osana projektinhallinnan toimintoja ketteriä menetelmiä, jotka takaavat projektien onnistumisen aikataulu-, raha- ja laatuvaatimuksiesi mukaisesti.

Ketterä toimintatapa auttaa meitä toteuttamaan tehokkaammin ja paremmin asiakkaan todelliset tarpeet täyttäviä ratkaisuja. Säännöllinen kommunikointi, tiheät toimitukset, avoimuus ja herkkyys tarpeiden muutoksille varmistavat lopputuloksen, johon ollaan tyytyväisiä.

 

 

Erikoisosaamisalueemme

Hankinnan valmistelu, konseptointi ja vaatimusmäärittely

Hankinnan valmisteluvaiheessa määrittelemme tarpeen ja tärkeimmät valintakriteerit yhdessä käyttäjien kanssa sekä sanoitamme ja koostamme tarpeista vaatimusmäärittelyn. Teemme perustellun ratkaisuehdotuksen ja avustamme sopivien toimittajien etsimisessä ja valitsemisessa.

Projektinjohtaminen ja -tuki

Rakennusvaiheessa avustamme projektin toteutuksessa ja käyttöönotossa. Tarvitset sitten apua monitoimintaprojektien hallinnassa, kotimaista kumppania, projektikoordinaattoria tai teknistä projektiosaajaa, niin meiltä löytyy ammattitaitoinen apu juuri sinun tarpeisiisi.

Pasi Hirvonen

Johtaja, Puolustus, Strategiset asiakkuudet

pasi.hirvonen@combitech.com