Tarjontamme

Pohjoismainen ratkaisu- ja teknologiakumppani

Luotettavia ja loogisia ohjelmistoratkaisuja puolustustoimialalle

Yhdistämällä vuosikymmenien kokemuksemme puolustuksen ja teollisuuden toimialoilta, vaikutamme yhteiskuntaan kehittämällä ratkaisuja, joita puolustuksemme suorituskyky vaatii nyt ja tulevaisuudessa.

2300+

Asiantuntijaa

35+

Toimipisteet

40+

Puolustustoimialan yhteistyövuotta

Teknologia

Turvallisuuden varmistaminen

Ratkaisut

Olemme määritelleet, kehittäneet ja ylläpitäneet huoltovarmuuskriittisiä järjestelmäkokonaisuuksia menestyksellä. Kehitetyissä ratkaisuissa korostuvat looginen käyttökokemus, modernit teknologiat sekä kustannustehokkuus ja luotettavuus niin ratkaisun kuin asiakkuuden osalta.

Asiantuntijapalvelut 

Yli neljäkymmentä vuotta kestäneen kumppanuutemme aikana asiantuntijamme ovat rakentaneet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme projektihenkilöiden kanssa laajoja ja räätälöityjä järjestelmiä, laadusta tinkimättä. Meissä yhdistyy ammattitaitoinen ymmärrys puolustustoimialasta ja laaja tekninen kokonaisvaltainen osaaminen.

Erikoisosaamista puolustustoimialalta

Yhtenä johtavista puolustusalan palveluntarjoajista hyödynnämme huippuosaamistamme ja vakaata toimialakokemustamme auttaaksemme puolustusvoimia, puolustusmateriaalihallintoa ja puolustusteollisuutta kehittämään järjestelmiä sekä valmiuksia turvallisempaan ja kriisinkestävään yhteiskuntaan.

Tietoja meistä

Vaikka teknologia helpottaa elämäämme, se tekee myös maailmasta monimutkaisemman. Teknologia vaatii meiltä kaikilta uusien käytänteiden omaksumista ja muutoksen läpivientiä organisaatioissamme.

Olemme vakuuttuneita, että pystymme löytämään ratkaisuja globaaleihin haasteisiin sekä kasvavaan puolustuksen tarpeeseen digitalisaation ja eri toimialojen yhteistyön avulla. Lupaamme Combitechillä pysyä askeleen edellä alati muuttuvassa maailmassa varmistaaksemme yhteiskuntamme tulevaisuuden.

Pasi Hirvonen

Johtaja, Puolustus, Strategiset asiakkuudet

pasi.hirvonen@combitech.com

Joni Laitinen

Head of Solutions

joni.laitinen@combitech.com