Pohjoismainen ratkaisu- ja konsultointikumppani

Rakennamme turvallista ja kriisinkestävää yhteiskuntaa

Combitech sai alkunsa vuonna 1982 osana kansainvälistä puolustus- ja turvallisuuskonserni Saabia. Siitä asti olemme keskittyneet alan huipputeknologiaan ja tutkimukseen.

Pohjoismaisena teknologiaratkaisu- ja konsultointikumppanina 2300 huippuasiantuntijan voimin, teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa yli kolmestakymmenestä toimipisteestä Ruotsista, Suomesta ja Norjasta, rikkoaksemme teknologisia rajoja ja saadaksemme aikaan muutosta.‚Äč

Yhdessä muodostamme työlleen omistautuneen ja asiantuntevan tiimin, jonka työn vaikutus ulottuu kauas tulevaisuuteen. Rakennamme älykästä, turvallista ja kriisinkestävää yhteiskuntaa.

2300+

Asiantuntijaa

30+

Toimipistettä

3

Pohjoismaata

Mitä teemme Suomessa?

Suomessa olemme erikoistuneet puolustustoimialan ja yhteiskunnan turvallisuuteen liittyviin kehittyneisiin teknisiin ratkaisuihin ja palveluihin. Meitä on jo yli 120 työntekijää neljässä eri toimipisteessä Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä. Asiantuntijamme työskentelevät päivittäin taatakseen puolustus- ja turvallisuusalan asiakkaidemme kriittisten ratkaisujen korkean käytettävyyden.

Tarjoamme suomalaisille asiakkaillemme myös Combitech-konsernin laajan osaamis- ja palveluverkoston.

Lupauksemme

Teknologia helpottaa elämäämme monella tavalla, mutta se myös tekee maailmastamme monimutkaisempaa. Nopeasti kehittyvän teknologian hyödyntäminen vaatii meiltä kaikilta sopeutumiskykyä muutokseen ja uusiin toimintamalleihin. Combitechilla yhdistämme teknisen asiantuntijuutemme syvään toimialaosaamiseen, kokonaisvaltaiseen näkemykseen sekä turvallisuuden ja puolustuksen erikoisosaamiseen.

Olemme varmoja, että pystymme vastaamaan turvallisuuden ja puolustuksen teknologisen kehityksen haasteisiin yhteiskuntamme turvallisen toiminnan mahdollistamiseksi, niin normaalioloissa kuin kriisin aikana.  

Kumppanuus

Yhteistyö Puolustusvoimien kanssa

Combitechin ja Puolustusvoimien keskenäinen puitesopimus.

Ainutlaatuinen perintömme

Combitech sai alkunsa vuonna 1982 ja on ollut siitä lähtien osa kansainvälistä
puolustus- ja turvallisuuskonserni Saabia. Perustamisestamme asti olemme kuuluneet alan huipputeknologiaan ja tutkimukseen keskittyneeseen yhteisöön.

Pääomistajamme Wallenbergin perhe tuo meille pitkäaikaista taloudellista vakautta.

Suunnittelun periaatteet

Laatimamme Combitechin suunnittelun periaatteet takaavat sen, että tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita ratkaisuja.

Toimintatapamme

Miten takaamme toimintamme laadun, tehokkuuden ja turvallisuuden? Mitä voit olettaa Combitechin asiakkaana?

Tutustu meihin

Jose

Tuoteomistaja

”Täällä tietää, että työllä on merkitystä. Tämä on tärkeä ala yhteiskunnallisesti ja siten myös jokaiselle meistä. Saan olla mukana jossain itseäni suuremmassa.”

Katariina

Ohjelmistosuunnittelija

”Täällä saa olla ylpeä omasta tekemisestä. Meidän vahvuutena on asiakkaan palveleminen. Kun asiakas on tyytyväinen, voimme mekin olla ylpeitä omasta tekemisestämme.”

Olli

Ohjelmistokehittäjä

"Työssäni on tärkeää, että ilmapiiri on hyvä. En halua jatkuvaa paineen tunnetta, ja täällä vallitsee rento ilmapiiri."

Janne

Tuoteomistaja

”Aktiivisena reserviläisenä tykkään, että saan tehdä maanpuolustukseen liittyvää tärkeää työtä. Hankkeet ovat mielenkiintoisia ja pitkäjänteisiä. Harva duuni tarjoaa vastaavaa näkökulmaa yhteiskunnan kokonaisturvallisuuteen.”  

Etsitkö uusia uramahdollisuuksia?

Haluatko kuulla lisää?