R&D

Tutkimus-, kehittämis- ja kokeilutoiminta

R&D

Me olemme projektiesi käynnistämisen tuki ja turva. Osaamisemme kattaa tarpeiden tunnistamisen, vaihtoehtojen etsimisen ja vertailun sekä ratkaisuehdotuksien esittämisen. Käärimme hihat ja autamme pääsemään alkuun projektin suunnittelussa ja käynnistämisessä: keräämme tietoa, evaluoimme erilaisia tuoteratkaisuja sekä prototypoimme käyttöliittymiä ja uusia teknisiä ratkaisuja. Löydämme tarpeeseesi juuri oikean ratkaisun.

Prototyypit ja kokeilut

Käyttöliittymissämme yhdistyy tarkoituksenmukaisuus, intuitiivisuus ja käyttäjäläheisyys. Lopputuloksena on käyttötarkoitusta palvelevia käyttöliittymiä, jotka ohjaavat käyttäjää toimimaan oikein. Käyttöliittymämme ovat yhtenäisiä, selkeitä, sulavia ja loogisia. Olemme luoneet keskenään harmoniset käyttöliittymät, jotka noudattavat taattua Combitech-laatua.

Evaluointi

Organisaatiosi tarpeen täyttämiseen löytyy erilaisia vaihtoehtoja, mikä niistä on paras juuri teille? Mistä löytää parhaat tuoteratkaisut, onko hinta hyvä kriteeri, löytyykö tuotteesta kaikki tarvittavat ominaisuudet, onko toimittaja luotettava, saanko tuen suomeksi. Tuotteen valintaan liittyy monia näkökulmia. Me etsimme kilpailukykyiset ja luotettavat vaihtoehdot tarpeeseesi. Evaluoimme valitut tuoteratkaisut puolestasi ja autamme valitsemaan käyttötarkoitukseen juuri oikean tuotteen.

Pasi Hirvonen

Johtaja, Puolustus, Strategiset asiakkuudet

pasi.hirvonen@combitech.com