Tiedonhallinta

Tiedon kuvaaminen, hallitseminen ja yhdenmukaistaminen

Digitalisointi ja tiedolla johtaminen on tätä päivää. Korkealaatuinen ja luotettava tieto tukevat oikeiden päätösten tekemistä. Laadukas tieto mahdollistaa onnistuneen analysoinnin ja tekoälyn mahdollisuuksien hyödyntämisen.

Tietokannat ja tieto ovat pitkäaikaisen projektitoimintamme keskiössä. Vuosikymmenien varrella olemme kasvattaneet laajan teknisen osaamisen, jonka avulla meiltä löytyy työkaluja ja ratkaisuja juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Tiedonhallinnan erikoisosaamisalueemme

Tietomallinnus

Laajan tietomalli-  ja tietokantaosaamisemme avulla pystyt kuvaamaan, hallitsemaan ja yhdenmukaistamaan eri järjestelmien tietomalleja. Yhdenmukaistamalla eri järjestelmien tietomallit, tiedonsiirto eri järjestelmien välillä yksinkertaistuu ja tiedonoikeellisuuden varmistaminen helpottuu. Pitkän asiakasyhteistyön ansiosta voimme tukea työskentelyä laajojen tietomallien kehityksessä. 

Arkkitehtuuri

Yhtenäinen kokonais- ja järjestelmäarkkitehtuuri hyödyntää koko ekosysteemiä. Teknologia kehittyy koko ajan tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi ja on tärkeää, etteivät arkkitehtuurivalinnat estä ekosysteemin jatkuvaa kehitystä. Tarjoamme tueksi vahvan teknologisen osaamisemme katselmointiin, yhtenäistämiseen ja uuden arkkitehtuurin suunnitteluun.

Datan analysointi ja raportointi

Oikea tieto, oikeaan aikaan, varmistaa oikeat päätökset. Tekoälyratkaisut luovat pohjan optimoimiselle ja datan analysoimiselle. Modernien ratkaisuidemme avulla pystymme ennakoimaan ja vastaamme tarpeiden muuttumiseen ajallaan. Avustamme uusien tarpeiden tunnistamisessa ja toteutamme visuaalisen raportoinnin yhdessä tiedontarvitsijoiden kanssa mahdollistaen tiedolla johtamisen.

Pasi Hirvonen

Johtaja, Puolustus, Strategiset asiakkuudet

pasi.hirvonen@combitech.com