Tuki- ja  ylläpito

On-site lähituki, ICT- ja järjestelmätuki

Tuki ja ylläpito

Järjestelmien elinkaari on pitkä, tehokkaalla ylläpidolla palvelut pysyvät turvallisesti ja luotettavasti käytettävinä koko elinkaaren ajan. Ohjelmistot ja käytetyt komponentit täytyy pitää ajan tasalla, jotta varmistetaan tietoturvan säilyminen ja valmistajan tarjoama tuki. Asiantuntijamme huolehtivat tarvittavista päivityksistä ja varmistavat palvelujen käytettävyyden. Olemme arjessasi mukana ja tuemme toimintaasi erilaisien tuki-ja ylläpitopalveluiden avulla.

Lähituki

On-site lähituessa autamme päivittäisessä työnkuorman tasauksessa sekä osaamisen vahvistamisessa neuvomalla ja kouluttamalla järjestelmien käyttäjiä. Hoidamme asiakastuen ja ratkomme esiin nousevia ongelmia yhdessä asiantuntijoidenne kanssa. Yhdessä tekemällä palveluiden käytettävyys paranee ja loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä.

Järjestelmätuki

ICT- ja järjestelmien tuessa ennakoiva toimintamme takaa digitoitujen palveluiden mahdollisimman korkean käytettävyyden. Olemme ulkomaisen toimittajien paikallinen kumppani. Tehtäviimme kuuluu erilaisia ylläpitotehtäviä: ICT-, testaus- ja tietoturvapäivitystöitä sekä vaikka järjestelmien operointia huomioiden järjestelmien koko elinkaaren tuki.  

Pasi Hirvonen

Johtaja, Puolustus, Strategiset asiakkuudet

pasi.hirvonen@combitech.com