Elektroninen sodankäynti

Tehokasta spektrin hallintaa asiakaslähtöisillä järjestelmillä

Kaikki nykypäivän sotilasoperaatiot ovat vahvasti kytköksissä elektromagneettiseen spektriin (EMS) ainakin jossain vaiheessa niiden toteutusta. Organisaatioiden kyky hallita EMS:ä on yksi elintärkeistä kyvykkyyksistä modernissa toimintaympäristössä, olit sitten hyökkääjä tai puolustaja. 

Elektronisen sodankäynnin (ELSO) kyvykkyyksien ja ymmärryksen kautta pystyt tehostamaan tilannetietoisuutta, joka tukee johtajiesi päätöksentekoa. Organisaatioisi ELSO-kyvykkyys määrittää kykynne suojautua elektronisilta hyökkäyksiltä, mutta myös omat mahdollisuutenne elektroniseen hyökkäykseen ja harhauttamiseen.

 

Asiantuntijoidemme kymmenien vuosien ELSO-kokemuksella voimme tarjota ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin.

Me Combitechillä olemme olleet jo vuosikymmeniä mukana määrittämässä, kehittämässä sekä tarjoamassa huipputason ELSO-ratkaisuja. Nämä ratkaisut mahdollistavat organisaatiollesi tehokkaan toiminnan kasvaneessa elektromagneettisen spektrin toimintaympäristössä, niin maalla, kuin myös merellä ja ilmassa.

Combitechin periaatteena on aina ollut asiakaskeskeisyys. Kehitämme jatkuvasti ELSO-ratkaisujamme asiantuntijoidemme innovaatioiden voimin kuunnellen tarkasti asiakkaidemme tarpeita. Tarjoamme laadukkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka ovat myös kustannustehokkaita ylläpitää. Ratkaisuja, jotka ylittävät vaatimuksesi ja odotuksesi.

 

SAGA

Helposti integroituva SIGINT-ohjelmisto signaalien tallennukseen ja käsittelyyn.

SAINT

Korkean käytettävyden SIGINT/ELSO Kirjastojärjestelmä.

SANDRA

Skaalautuva COMINT-ohjelmistokokonaisuus.

Joni Laitinen

Head of Solutions

joni.laitinen@combitech.com