Combitech laajentaa toimintaansa Jyväskylässä

15 April 2024

Viime vuosina monet yritykset ovat pienentäneet toimistotilojaan ja siirtyneet avoimiin sekä jaettaviin työtiloihin. Combitechilla on taas samaan aikaan suunniteltu toimistotilojen laajentamista Jyväskylän Ylistönmäellä.

 

Vasta valmistunut Combitechin Jyväskylän toimipisteen laajennus kaksinkertaisti yrityksemme toimistotilat. Toimipisteellä työskentelee yli neljäkymmentä ohjelmistoalan asiantuntijaa ja tavoitteena on kasvattaa toimintaa tulevina vuosina.

 

Combitechin talous on hyvin vakaalla pohjalla ja olemme kasvattaneet tasaisesti toimintaamme vuosi vuodelta. Näyttää siltä, että jatkamme samalla kasvupolulla myös tulevina vuosina, kommentoi Combitechin toimitusjohtaja Timo Rantala.

 

Rauhalliset ja tilavat toimitilat houkuttelevat työnhakijoita


Nykyään puhutaan paljon työntekijöiden halusta tehdä enemmän etätöitä, eikä toimistotiloille ole enää samanlaista tarvetta kuin aikaisemmin. Moni yritys on muokannut toimistoistaan isoja avoimia monitoimityötiloja, jolloin työntekijöillä ei ole omia työpisteitä, vaan jokainen etsii paikkansa toimistolle tullessaan.

 

Etätyö on mahdollista Combitechillakin, mutta Jyväskylässä useat työntekijämme haluavat tehdä töitä toimistollamme. Uusilla tiloilla haluamme varmistaa, että jokaiselle löytyy työpiste, missä voi keskittyä rauhassa työntekoon ilman avoimen toimiston hälinää, kertoo Combitechin henkilöstöpäällikkö Maria Lehtonen.

 

Combitechin toimistolta löytyy tiimitiloja, erilaisia neuvotteluhuoneita, yksittäisten työntekijöiden työhuoneita, varattavia hiljaisia työhuoneita sekä isot yleiset oleskelutilat. Tilojen laajennuksen myötä Jyväskylän toimipisteelle rekrytoitiin myös toimisto- ja viestintäassistentti, kuka pitää huolta toimiston viihtyvyydestä. Avoimeen työpaikkaan tuli sadoittain hakemuksia. Useat hakijat ilahtuivat, että Combitechin toimistolla on päivittäin kollegoita paikalla.

 

Tavoitteena rekrytoida lisää kokeneita ohjelmistokehittäjiä

 

Uusissa toimitiloissa on varauduttu lähivuosien kasvuun. Tulevaisuudessa tavoitteena on rekrytoida Jyväskylään lisää kokeneita ohjelmistokehittäjiä sekä tarjota työmahdollisuuksia myös vastavalmistuneille opiskelijoille. Tulevalle kesälle on jo valittu tiimillinen kesätyöntekijöitä, jotka saavat uusissa tiloissa oman tiimihuoneen. Useissa työhakemuksissa korostuu arvostus puolustustoimialaa kohtaan ja työn merkityksellisyys tämänhetkisessä maailman tilanteessa.

 

Combitech on houkutteleva työpaikka, koska näinä epävakaina aikoina toimintamme on poikkeuksellisen vakaata. Työhakemuksissa näkyy hakijoiden halu päästä tekemään merkittävää työtä yhteiskuntamme turvallisuuden hyväksi, kommentoi Combitechin toimitusjohtaja Timo Rantala.

 

 

Kuvassa Combitech Oy:n toimitusjohtaja Timo Rantala ja HR päällikkö Maria Lehtonen